Webcontent laten schrijven?

Op het web draait het om zien en gezien worden. Jouw website moet razendsnel gevonden worden door Google, en daarbij helpen SEO teksten een handje. Laat je webteksten schrijven door een SEO-expert, en je zult merken dat de juiste mensen sneller bij jouw bedrijf uitkomen. Laat die klanten maar komen!

Zoek je een freelance tekstschrijver om content te laten schrijven voor je website? Dan ben je bij Goed Verhaal aan het juiste adres. Van een SEO tekst voor een landingspagina tot een complete content strategie; ik schrijf met alle plezier geschikte teksten voor jouw website. Ook webteksten laten schrijven? Vraag dan hier een offerte aan.

Waarom Goed Verhaal?

›› Op maat geschreven teksten
›› Keuze uit Nederlands of Engels
›› Gericht op jouw doel en doelgroep
›› Jouw huisstijl en tone of voice
›› Inclusief SEO onderzoek
›› Snelle en soepele communicatie

Soorten webcontent

Hieronder vind je enkele voorbeelden van de webteksten die ik voor je kan schrijven. Meer voorbeelden zien? Bekijk hier het volledige portfolio.

 

Werkwijze

1. De briefing

Een goed begin is het halve werk. Daarom beginnen alle projecten bij Goed Verhaal altijd met een uitgebreide briefing. In het offerteformulier vul je de basiskenmerken van het project in, zoals het onderwerp van de tekst, het doel, de doelgroep en het aantal woorden. Op basis daarvan zal ik een offerte voor je opstellen met een prijsindicatie en een opleverdatum. 

Ga je akkoord met de offerte, dan neem ik contact met je op om dieper op een aantal dingen in te gaan. Wat is bijvoorbeeld je huisstijl? En wat vind je het belangrijkst aan de tekst of vertaling? 

2. Aan de slag

Zodra ik genoeg weet over het project, ga ik met de tekst aan de slag. Als het een groot project is, houd ik je tussendoor op de hoogte. Daarna lever ik de tekst aan op de aangegeven datum.

3. Oplevering

Er volgt een evaluatieperiode van zeven dagen, waarin je vragen kunt stellen en ik eventueel aanpassingen kan doen.

Het eindresultaat is een prachtige tekst die precies aansluit op jouw wensen. Deze wordt door beide partijen goedgekeurd en is klaar om ingezet te worden. 

Terug naar alle diensten