Over

De drie belangrijkste pijlers voor een Goed Verhaal zijn effectiviteit, samenwerking en maatwerk. Lees hieronder meer over deze waarden.

Effectiviteit

Het is mijn missie om teksten te leveren met optimaal effect: SEO-proof, leesbaar en aantrekkelijk. Zodat niet alleen de zoekmachine de teksten oppikt, maar je klant ook geprikkeld wordt. Zoek niet verder: Tekst- en Vertaalbureau Goed Verhaal is de one-stop-shop voor al je online- en marketingcommunicatie. 

Samenwerking

Communicatie is een essentiële factor bij het behalen van je doelen. Met een uitgebreide briefing en voldoende input, creëer ik de prettigste teksten mét de juiste inhoud. De meeste afspraken kunnen snel en efficiënt via e-mail worden gemaakt, maar ik bied ook de mogelijkheid voor een telefonisch interview. 

Maatwerk

Ieder pakket dat je bij Goed Verhaal afneemt is geheel afgestemd op jouw wensen en doelen. Van een contentplanning tot een vertaling van alle webteksten tot een complete optimalisering van alle marketingcommunicatie; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gezicht achter Goed Verhaal

"Ik zet jouw visie om in woorden"

Ik heb Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd in combinatie met Engelse Taalkunde. Daarna heb ik de Master Schrijven en Vertalen afgerond. Door deze kennis in zowel taal als communicatie, weet ik hoe je een krachtige tekst schrijft die aankomt bij de doelgroep.

Om mijn klanten altijd goed te kunnen helpen, werk ik samen met verschillende freelancers.

Ben je op zoek naar iemand die van woorden weet? Neem dan snel contact op!

Sanne Duivenvoorden, MA
copywriter en vertaler Engels-Nederlands

CONTACT

 

Mail: 

info@tvbgoedverhaal.nl

Stuur een berichtje en je ontvangt binnen een dag een reactie.

Post:

TVB Goed Verhaal
Havenstraat 31
2211 EG Noordwijkerhout