Gratis social media template

Een ding dat ik altijd lastig heb gevonden, is het bijhouden van social media. Elke keer weer bedenken wat ik ga plaatsen, wanneer en op welke kanalen; het was voor mij niet te doen. Herkenbaar? Dan heb ik een leuke aanbieding voor je.

Lees ook: 21 content ideeën voor social media

De afgelopen tijd heb ik nagedacht over manieren om dit makkelijker en werkbaarder te maken. Ik heb een template samengesteld om gemakkelijk je social media bij te houden. Je hebt maar één brainstormsessie nodig om te bepalen wat voor types content je kunt plaatsen (daarover volgende keer meer) en in welke vorm je dit gaat doen. Vervolgens vul je elke week (of elke maand, maar net wat je prettig vindt) simpelweg het template in en plaats je de content met je eigen favoriete software. 

GRATIS DOWNLOADEN

Toen ik eenmaal doorhad hoe prettig dit werkte, bedacht ik ineens; hoe leuk zou het zijn als ik dit gewoon gratis weggeef? Daarom deel ik mijn social media template nu ook met jou. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het social media template geheel gratis. 

Laat me weten of je het template gebruikt en of het je social media game versterkt!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* verplicht veld

Ik wil graag geïnformeerd worden over Goed Verhaal en haar producten en diensten

Je kunt je op elk moment afmelden door op de link in de footer van onze e-mails te klikken. Informatie over ons privacybeleid vind je op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *